Arrangementer for sæson 2022/23

Vi søger at være en aktiv forening, hvor der er forskellige typer af sociale arrangementer i løbet af sæsonen. De fleste arrangementer er kun for medlemmer, men det vil stå beskrevet, hvis det er åbent for ikke-medlemmer.

For sæson 2022/23 er der planlagt/afholdt nedenstående arrangementer. Følg med på Facebook og Holdsport hvor arrangementer annonceres:

18. april kl. 18:30: Indkaldelse til ordinær generalforsamling på Greve Borgerhus. Invitation til Generalforsamling for Vinterbaderned Grevehavbad 18. april 2023 & Regnskab 2022 og budget 2023

6. april fra 17 – 21: Fuldmånebadning. Ingen tilmelding. Det er fuldmåne, og når mørket falder på, giver det en magisk stemning at bade i fuldmånens skær. Der opfordres til, at man taler dæmpet ved både pontonen, omklædning og i saunaen, for at den rolige stemning fra månens lys kan nydes og bundfælde sig.

1. april afholdes sauna-gus. Tilmelding foregår via Holdsport og er kun for medlemmer.

11., 13., 15., 20, 22., 27. & 29. marts afholdes sauna-gus. Tilmelding foregår via Holdsport og er kun for medlemmer.

7. marts fra 17 – 21: Fuldmånebadning. Ingen tilmelding. Det er fuldmåne, og når mørket falder på, giver det en magisk stemning at bade i fuldmånens skær. Der opfordres til, at man taler dæmpet ved både pontonen, omklædning og i saunaen, for at den rolige stemning fra månens lys kan nydes og bundfælde sig.

5. februar fra 17 – 21: Fuldmånebadning. Ingen tilmelding. Det er fuldmåne, og når mørket falder på, giver det en magisk stemning at bade i fuldmånens skær. Der opfordres til, at man taler dæmpet ved både pontonen, omklædning og i saunaen, for at den rolige stemning fra månens lys kan nydes og bundfælde sig.

4., 11. og 18. januar fra 16 – 21 afholdes der sauna-gus med erfarne gusmestre. Tilmelding til formand@grevehavbad.dk. Se hvordan via mail fra Holdsport eller i vores Facebook gruppe.

7. januar fra 17 – 21: Fuldmånebadning. Ingen tilmelding. Det er fuldmåne, og når mørket falder på, giver det en magisk stemning at bade i fuldmånens skær. Der opfordres til, at man taler dæmpet ved både pontonen, omklædning og i saunaen, for at den rolige stemning fra månens lys kan nydes og bundfælde sig.

23. december kl. 9 – 11. Glædelig jul. Vi ifører os nissehuer og ønsker hinanden en glædelig jul. Tag din egen kaffe/the/gløgg med og gerne en småkage eller andet, til fælles bord. Det er en hyggelig tradition fra før corona.

8. december fra 17 – 21: Fuldmånebadning. Ingen tilmelding. Det er fuldmåne, og når mørket falder på, giver det en magisk stemning at bade i fuldmånens skær. Der opfordres til, at man taler dæmpet ved både pontonen, omklædning og i saunaen, for at den rolige stemning fra månens lys kan nydes og bundfælde sig.

16., 23. og 30. november fra 18 – 21 afholdes der sauna-gus med erfarne gusmestre. Tilmelding til formand@grevehavbad.dk. Se hvordan via mail fra Holdsport eller i vores Facebook gruppe.

9. og 10. oktober fra kl. 9: Maling af træværk af medlemmer (sauna, overdækning m.v.). Kom og mal 1 M2, bliv en time eller indtil vi er færdige. Alle gode kræfter sikrer, at vi får et flot resultat, så vores bygninger holder længst muligt.

4. og 5. oktober kl. 17-18: Udlevering af armbånd og introduktion til klubben.

1 og 2. oktober kl. 9 – 11: En ny sæson åbner op. Er du heldig at være nyt medlem, så er der introduktion til klubben og udlevering af armbånd 1. og 2. oktober kl. 9-11. Hvad kan du forvente:
– Der gives information om brug af saunaen
– Vi gennemgår gode råd om vinterbadning
– Der tages et kig på faciliteterne og tales sikkerhed
– Chip-armbånd til saunaen udleveres.

Introduktion og udlevering varer ca. 30 min. Alle nye medlemmer SKAL deltage i introduktionen, for at kende klubbens regler og være bevidst om sikkerhedsforeskrifter ved vinterbadning. For at deltage, skal nye medlemmer have betalt senest 23. september. Der kan ikke afhentes armbånd for andre.

1. oktober kl. 8 – 10: Fælles morgenmad og hygge på kajen (for medlemmer). Byrådet og Sydkysten er inviteret til at kigge forbi og være med til sæsonopstarten.

1. oktober: Sæson start. Saunaen tændes kl. 5:30 og er varm ca. kl. 6.

18. september kl. 9 – 12Førstehjælpskursus 2022. Tilmelding påkrævet. Kun for medlemmer.

18. september kl. 13 – 16Førstehjælpskursus 2022. Tilmelding påkrævet. Kun for medlemmer.17. september kl. 9 – 12. Førstehjælpskursus 2022. Tilmelding påkrævet. Kun for medlemmer.

17. september kl. 13 – 16Førstehjælpskursus 2022. Tilmelding påkrævet. Kun for medlemmer.

25. august: Vinterbaderne Greve Havbad_Invitation til Ekstraordinær Generalforsamling 25. august 2022

Ikke endelig planlagt endnu:

Fælles jule-morgenmadshygge