Sponsorer

Kort efter at foreningen Vinterbaderne Greve Havbad blev etableret i februar 2018, tog Grundejerforeningen Greve Strand affære, og fik indgået aftaler med nedenstående sponsorer om finansiering af en sauna.

Vinterbaderne Greve Havbad er utrolig taknemmelig for den store opbakning, foreningen har modtaget fra lokalområdet.

Ønsker du at sponsorere foreningen, så tag venligst fat i Lars Lip: på 2149 7970 eller skriv til lars@grevehavbad.dk

En stor tak til alle sponsorerne af saunaen:

Nybolig, Mariann Trolledahl.

Sælg din bolig gennem Mariann Trolledahl – dedikeret og komplet boligsalg.

Stort lokalt kendskab. Gratis salgsvurdering. Trygt boligsalg.

Kontakt os på; 4390 2122


Alliance Advokater Ishøj, Advokatfirmaet Harring-Lund – Din lokale familieadvokat.

Vi har haft kontor i lokalområdet siden 1998 og er specialister indenfor familieret, herunder skilsmisse, bodeling, ægtepagter, sager om børn, bopæl, forældremyndighed og samvær, arv og testamente, køb af bolig samt rådgivning om og behandling af dødsboer.

Kontakt advokat Birgitte Harring-Lund på: 4353 6080


Tusind tak for sponsorat til Hjerteforeningen / Privat donation.

Citat fra privat giver:

“Vinterbadning – er koldt. For koldt.
Sauna er varmere. Meget varmere!”


W. Zink A/S.

W. Zink leverer alle tænkelige former for service og løsninger indenfor Energi, El, IT- og Sikringsbranchen.

Vi er her i lokalområdet og garanterer leveringssikkerhed og den nødvendige faglige ekspertise – uanset om du skal have løst store eller små opgaver.

Kontakt os på: 4390 1076


Nykredit, Greve.

NYKREDIT – Bedst til kunder.

Kontakt op på: 7010 9000


Sydkystens bedemandsforretning.

I Sydkystens Bedemandsforretning støtter vi op om det gode liv. Og når livet når sin ende, er vi der til omsorgsfuldt og kærligt at arrangere den sidste rejse.
Vil du lette byrden for dine efterladte, så besøg os og udfyld ”Mine sidste ønsker”, så alt er nedfældet og på plads, når den tid kommer.

Kontakt os på: 46 15 00 40


Sydkystens Kranservice

Sydkystens Kranservice er etableret d. 1. februar 1999 af Claus Jul Madsen og har 6 dygtige og engagerede udekørende serviceteknikere.

Faglig baggrund: Elektromekanikere, elektrikere, maskinarbejder og tilknyttet smedefunktion. Enkeltvis og samlet råder vi over mange års erfaring og specialviden om kraner, taljer, løftegrej og faldsikring på tværs af fabrikater.

Vi er altid til at få fat på, er fleksible og finder altid løsninger.

Kontakt os på: 4390 2476


Global Revision

Global Revision er et lokalt revisionshus beliggende på Greve Strandvej, og vi har siden 2001 hjulpet små til mellemstore virksomheder med deres revision og regnskaber. Kigger du forbi til en kop kaffe, kan du møde vores to partnere Henrik og Eddie eller en af vores 20 ansatte. Hos os bliver du aldrig bare et kundenummer i rækken, men får i stedet faste kontaktpersoner som varetager dine revisions- eller bogføringsopgaver.

Kontakt os på: 4397 8777


Jørgensen og Dahl

Jørgensen & Dahl A/S er Dansk repræsentant for førende varemærker indenfor lystsejlads, blandt andet Mercury, Mariner, MerCruiser, MotorGuide, Bayliner, QuickSilver, Linder og Valiant.

Vores produkter sælges og serviceres gennem et stort netværk af de bedste forhandlere. Når du går ind til en Mercury forhandler, er det den officielle start på din sejloplevelse. Med de bedst uddannede forhandlere, sikrer vi at din sejloplevelse starter på rette kurs.

Kontakt os på: mercurymarine@jdas.dk